FULL VURDERING


Ved alle fulle konsultasjoner ber vi om at du tar med alle  medisiner du bruker i originalpakning.

  • Dvs: TA MED ORIGINALPAKNINGER AV ALLE MEDISINER DU BRUKER-Raskest og sikrest ved å legge alle i en plastpose!

Legen eller sykepleieren vil sjekke disse under konsultasjonen

Dette er etter min erfaring den eneste sikre måte å sjekke aktuelle behandling på i øyeblikket, tross at man skulle tro e-reseptsystemet gav en bra oversikt (Noe det ikke gjør per 181017 selv om forbedring har vært angitt ilang tid!).

 

Full konsultasjon innebærer alltid klinisk undersøkelse og ultralyd av hjertet som forutsetter bar overkropp for best mulig undersøkelse.

Videre taes EKG og A-EKG som oftest utføres med lett tildekking av overkropp for kvinner med et håndkle. De fleste blir også undersøkt med spirometri (pustekapasitet).

Hovedsamtalen foregår etter disse undersøkelsene da legen da har et mye bedre grunnlag for å stille de mest relevante spørsmål samt kan svare mye bedre på spørsmål fra pasienten.

Møt opp i klær som tillater bevegelse under arbeidsbelastning på sykkel og helst et eget håndkle da betydelig svetting under og etter belastningstesten er ganske vanlig.

Skoene bør være behagelige og ikke ha tykk såle. (ta ev med ekstra sko).

Fastlege, og ved første konsultasjon også henvisende lege, får alltid elektronisk tilsendt epikrise/rapport fra vurderingen her med mindre pasienten selv angir at dette ikke ønskes.

Pasienten selv kan også mot et ekspedisjonsgebyr få utskrift av alle vurderinger herfra.

 

 

Åpningstider

Mandag til fredag 08-15.30.
Sommerferie 05-300819
Telefontid 09-10 og 13-14 mandag til fredag.
Ber om at sms til 55321175 brukes mest mulig (funksjonelt etter 180719), alternativt e-post (post@vestlandskhjertesenter.nhn.no) brukes der direkte telefonkontakt ikke er nødvendig.

Adresse

Vestlandsk Hjertesenter AS
Nattlandsveien 89, 3. etg.
5094 Bergen
Samme inngang som Landås Legesenter (I etasjen over oss).
Parkering 1,5timer (Parkeringsautomat for lapp i ustand per 090719).
Parkering på nordsiden av bygget mot sentrum samt langs bygget mot hovedveien (siste var forbudt i en periode tidligere, men er nå tillatt).
Vis kart

Kontakt oss

Vestlandsk Hjertesenter AS
Nattlandsveien 89, 3. etg.
5094 Bergen
Vestlandsk Hjertesenter AS: 55321175